4t Torneig Think Waterpolo 2018


4t think wp cnlh 2018

La quarta edició del Think Waterpolo ha estat tot un èxit! Un cap de setmana on vam gaudir del waterpolo en família i en estat pur. Torneig gràcies a la col·laboració de patrocinadors, socis, jugadors, entrenadors, àrbitres… Tot units per la passió al waterpolo!

4t think wp cnlh 2018

El torneig es va disputar en dues jornades a la categoria infantil, la primera fase el dissabte 29 de Setembre i la segona fase i final el diumenge 30 de Setembre, a la piscina descoberta de 50mts repartida en 2 camps. Enguany enfrontava partits simultanis de 7 clubs catalans on vàren tenir uns arbitratges justos i duent a terme un joc net i de qualitat.

4t think wp cnlh 2018

Dos dies intensos de waterpolo que va donar lloc a la següent classificació:

1a Posició: CN Rubí
2a Posició: CE Mediterrani
3a Posició: UE Horta
4a Posició: CN Molins de Rei
5a Posició: AESE
6a Posició: CN l’Hospitalet B
7a Posició: CN l’Hospitalet A

 

4t think wp cnlh 2018

El torneig se’l va endur el CN Rubí a una final davant del CE Mediterrani guanyant 8 a 3, la tercera posició va ser per l’UE Horta guanyant als penalts. Enhorabona!!!

4t think wp cnlh 2018

Un gran torneig que passa per a una magnífica organització i la col·laboració de molts que fan possible que el Think Waterpolo hagi estat tot un èxit. Esperem que la 5a Edició sigui igual o millor que aquesta. Gràcies!!!

4t think wp cnlh 2018

Trobareu totes les imatges del torneig aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu