Actualització de seccions i resultats al minut!!!


Ja teniu disponible a la web del Club Natació l’Hospitalet l’actualització de totes les seccions esportives. Trobareu les imatges de la presentació d’equips 2017-2018, horaris d’entrenaments i l’actualització de resultats, puntuació, rànking, partits, etc… Un lloc de consulta per a tenir-vos ben informats.
A mida que ens vagin arribant resultats s’aniran pujant inmediàtament a la web i podreu accedir mitjançant els links disponibles a cada equip.
També tenim l’agenda actualitzada amb totes les competicions, partits i esdeveniments de la temporada que tenim a data d’avui, també s’anirà actualitzant gairebé d’inmediat ens arribi l’informació. També teniu disponible l’arxiu històric de temporades anteriors al menú del Club .
No deixeu de consultar la web del club i us convidem, als que encara no ho fan, a seguir-nos a les xarxes socials!!! Som CNLH!!! Fem CNLH!!!

2 comentaris per “Actualització de seccions i resultats al minut!!!

 1. Montserrat
  20/11/2017 a les 15:57 (editar)

  Bona tarde,
  On puc veure els resultats de natació de la prova del dissabte 18 de novembre ?

  • LoopComunicacio
   21/11/2017 a les 07:57 (editar)

   Bon dia,
   A cada equip es van penjant els resultats segons ens van arribant, primer es pugen els resultats que ens envien des del club on s’ha fet la prova amb els equips participants i després, quan ja hi són els resultats generals de la federació els hi modifiquem.
   La competició de dissabte que es va realitzar al club la teniu a cada equip, al menú de seccions, natació i als equips absotults, júnior i infantil. La competició de pre-benjamins i benjamins que es va fer a Terrassa encara no han arribat els resultats i la competició d’aletes tampoc en tenim encara resultats.
   Gràcies i esperem haver resoldre els teus dubtes.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu