Campionat Catalunya Absolut Open Natació d’Hivern 2019


campionat catalunya natacio absolut hivern 2019

Els passats dies 17, 18, 19 i 20 de gener el C.N. Terrassa ha acollit una nova edició del Campionat de Catalunya Absolut OPEN de Natació què també és una de les proves del Circuit Català de Trofeus de Natació. Una competició amb la participació dels millors clubs i nedadors catalans què, com cada any serveix per iniciar la temporada de piscina llarga.

Els nedadors del CNLH han tingut una bona participació assolint l’onzena posició per equips d’un total de 66 clubs participants. 

El nostre club han participat: Laura Cañete, Carla Blanco, Irene López, Sara Merino, Celia Rodriguez, Denisse Dovguñec, Paula Martin, Ainhoa Ortiz, Paula Grau, Lucas Savart, Aitor Lagos, Adrian Sánchez, Marc Padial, Pedro Sánchez i l’infantil Iker Prieto. A destacar les 3 finals de l’Adrià Sanchez en els 200 estils, 100 i 200 papallona. 
ENHORABONA A TOTS ELS NOSTRES NEDADORS/ES!!


Trobareu els resultats del Campionat de Catalunya Absolut aquí.

D’altre banda, els infantils Paula Grau i Carlos Ortiz han participat al Campionat de Catalunya de Fons Indoor, celebrat el passat diumenge 20 per la tarda a les mateixes instalacions del CN Terrassa. Els nostres nedadors han nedat la prova dels 2000 metres lliures, la Paula ha assolit la 20a posició amb un temps de 27.32.84 i en Carlos ha estat 7è amb un temps de 23.59.72. BONA ACTUACIÓ NOIS!!

campionat catalunya fons indoor 2019 infantil


Trobareu els resultats del Campionat de Catalunya Fons Indoor aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu