Campionat de Catalunya Aleví


campionat catalunya hivern alevi cnlh 2019

Els passats dies 1, 2 i 3 de febrer el C.N. Lloret va acollir el Campionat de Catalunya d’Hivern Aleví. El Club Natació l’Hospitalet va participar amb un equip de 14 esportistes dels quals 7 van nedar en proves individuals i 7 en relleus.

Els nedadors del CNLH van aconseguir un gran número de marques personals i han obtingut una bona participació assolint la posició 21 del rànquing general d’un total de 65 clubs participants. 

Cal destacar la quarta posició de la Charlotte Yerimyan (2006) als 200 braça, què gràcies a aquesta prova va aconseguir la seva primera marca mínima de l’any pel Campionat d’Espanya d’Estiu.

Els esportistes que ens van representar són: Charlotte Yerimyan, Alex Pedrera, Aleix Checa, Aura Blanco, Benya Mattig, Iria Gazulla, Irati Casas, Rebecca Montero, Marta Prior, Ariadna Oto, Martina Ocaña, Biel Gómez, Javier Givica i Isham Ferjani.

Com a conclusió d’aquest campionat hem de destacar el treball d’equip marcat des del companyerisme, els ànims i la motivació dels esportistes en tot moment.

ENHORABONA A TOTS ELS NOSTRES NEDADORS/ES!!

Trobareu els resultats del Campionat de Catalunya d’Hivern Aleví aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu