Campionat de Catalunya d’Hivern 2018 de Natació amb Aletes


campionat catalunya hivern natacio amb aletes 2018 cnlh

El passat cap de setmana ha tingut lloc el Campionat de Catalunya d’Hivern 2018 de Natació amb Aletes a les nostres instal·lacions, les Piscines Municipals de l’Hospitalet. Els resultats pel nostre equip han estat excel·lents, així com la gran implicació i òptima actitud de tots els esportistes.

Comencem per lo millor: L’equip del CNLH Infantil i Cadet va aconseguir el títol de Campió de Catalunya!!! Gràcies a una actuació superlativa de tots els membres de l’equip dels petits de la casa aconsegueix trencar el monopoli de la primera plaça del CE Mediterrani que durava anys: un assoliment molt important i que és símptoma de la bona feina que se està portant a terme a les bases de l’equip. Destaquen en especial els grans resultats de l’Àlex Garcia al 50 bialetes, David Carreño al 100 bialetes, els relleus 4×50 monoaleta infantil i cadet masculins així com el relleu 4×100 mixte bialtes infantil.

En quan als més grans, l’equip Júnior/Sènior s’alça amb la segona plaça al Campionat guanyat pel CE Mediterrani amb un avantatge de tan sols 150 punts. En aquest cas destaquem en especial els dos rècords de Catalunya de la Laia Rocher en 50 superfície sènior i de l’Anna Ariño al 100 superfície sèior que a més es queda a poques dècimes d’aconseguir la segona marca mínima per a l’accés a la Selecció Espanyola.

Però no tan sols els resultats conten: l’actitud i l’implicació dels nedadors i nedadores és un valor molt important. És per aquesta raó que el cos tècnic també desitja felicitar i destacar  positivament l’implicació d’alguns esportistes què, per raons d’equip, han tingut que ocmpetir en proves que no són les preferides per ells garantint a l’equip uns punts fonamentals per aconseguir aquests resultats. Concretament hem de destacar l’actuació de Nicaor Alcañiz, Juan Alarcón i Marta Rosa.

Una nota especial també per a la nostra nedadora expatriada: Pilar Pino, què, actualment es troba a París per raons d’estudi i està entrenant i competint en un equip d’aquest ciutat. Aquest cap de setmana ha aconseguir la tercera i última marca mínima per acceder al Campionat del Món d’aquest estiu a Belgrado amb la Selecció Espanyola.

El proper mes de març es presenta ple de cites importants per al nostre equip:

  • Open Nacional d’Ordicia (Donostia/San Sebastián), 4 dels nostres nedadors més prometedors participaran (Pablo Esteban, Marta Rosa, Laia Arán i Mariam Rodríguez)
  • Campionat d’Espanya pro Autonomies on participaran alguns dels nostres nedadors i nedadores representant a Catalunya. La Selecció Catalana es farà pública en els propers dies.
  • La Copa del Món de Lignano Sabbiadoro (Italia) on viatjaran 4 dels nostres millors esportistes per competir amb l’èlit mundial d’aquest esport (Sílvia Barnés, Anna Ariño, Laia Rocher i Pau Padial).

Consulteu els resultats:

 


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu