Campionat de Catalunya d’Estiu 2018 Natació amb Aletes


campionat catalunya estiu aletes cnlh 2018

campionat catalunya aletas estiu 2018

Campionat de Catalunya d’Estiu de Natació amb Aletes 2018

Aquest proper cap de setmana, 2 i 3 de Juny, torna a calçar les seves aletes els components de l’equip de natació amb aletes del Club Natació l’Hospitalet. Competiran al Campionat de Catalunya d’Estiu 2018 totes les categories, dels més petits fins als Màsters. Una participació de més de 50 nedadors del CNLH amb un total aproximadament d’uns 200 esportistes acreditats per a aquest campionat que tindrà lloc en les instal·lacions de casa, les Piscines Municipals de L’Hospitalet. Us esperem aquest cap de setmana per animar a l’equip!!! Molta força marea rosa!!!

Els horaris són els següents:

Dissabte 2 de Juny:

Tarda: Escalfament 15h · Competició 16h

Diumenge 3 de Juny:

Matí: Escalfament 9h · Competició 10h

Tarda: Escalfament 15h · Competició 16h

Us deixem les sèries aquí.

Mentrestant arriben bones notícies de la Federació Espanyola: 3 de les nostres nedadores han aconseguit la convocatòria de la Selecció Nacional per participar al Campionat del Món del proper mes de Juliol que tindrà lloc a Belgrad, Sèrbia. També participaràn al Mundial Universitari que tindrà lloc a la mateixa ciutat uns dies després.

Les tres nedadores són:

Sílvia Barnés, que intentarà revalidar el bronze de la passada temporada aconseguit a l’Europeu, competint als 50, 100 i 200 bialetes.
Anna Ariño, a la seva primera experiència amb la selecció absoluta, que competirà als 200 i 400 superfície.
Pilar Pino, que es mesurarà als seus rivals tant en piscina als 800 i 1500 superfíci, com en aigües obertes amb els 6km.

Des d’aquí us enviem a les tres tota la nostra energia i desitjant-vos molt sort!!! Força Hospi!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu