Campionat de Catalunya Natació Open Màster d’Hivern 2019


campionat catalunya natacio master hivern 2019

Els passats 12 i 13 de Gener va tenir lloc el Campionat de Catalunya de Natació Open Màsters d’Hivern 2019 a les instal·lacions de la UE Horta.

Una excel·lent imatge i nivell demostrat amb 30 participants i 23 relleus, el nostre club iniciava el Campionat sent el 4t Club amb més participants de Catalunya, enguany amb noves incorporacions. Cal destacar el bon ambient i el companyerisme del que va gaudir tot l’equip, si, a més a més, incloem els bons resultats aconseguits, estem parlant d’un excel·lent Campionat de Catalunya.

El CNLH va assolir la 5a posició al medaller amb un total de 52 medalles, de les quals 18 d’or. Afegim un altre Rècord Nacional per part del relleu masculí +200 als 4×100 Lliures.

campionat catalunya natacio master hivern 2019

Hem de destacar el relleu +240 que ha participat per primera vegada assolint la 2a posició als 4×50 Lliures i 4×50 Estils.

Espectacular llicó de competició del nostre tècnic, Pedro Medel (participant en 4 Mundials i 2 Olimpíades, Beijing i Londres) a les proves individuals d’esquena i conjuntament amb els relleus +120 que vam gaudir d’un autèntic espectacle a tota la piscina.

campionat catalunya natacio master hivern 2019

Participants:

Mònica Agut, Melva Isabel Aranibar, Antonio Arroyo, Cristina Bahamonde, Manel Cabello, Cristian Cabezas, Rafael Cagigós, Joan Carles Calero, Iván Castellano, José Manuel Castillo, Glicerio Diez, Frederic Fernández, Carol Fernández, Marta Flores, Mireia Flores, David Garcia, Rafael Gómez, David López, Jordi Lorca, Francesca Marcè, David Martínez, Iolanda Merino, Luis Montero, Adolfo Ortiz, Cristian Rodríguez, Gemma Romero, Pedro Medel, Javier Torrico, Óscar Marcelo Vargas i Christian Vela.

Enhorabona a tots i a totes, us desitgem molts èxits en aquesta temporada. Força Hospi!!!

Us deixem l’enllaç amb tots els resultats dels Campionats aquí.

Trobareu totes les imatges del Campionat aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu