CNLH

Campus


campus-estiu-2015-01El Club Natació L’Hospitalet és una entitat amb 40 anys de dedicació al món dels esports aquàtics i a totes les activitats associades. La natació, amb totes les seves variants o el waterpolo amb equips que lluiten a totes les categories, són el nostre fort.

Els Campus s’ofereixen com una proposta lúdica i esportiva per a tots els nens i nenes, noies i nois que desitgin gaudir d’una estada divertida i alhora formativa a les nostres instal·lacions.

Objectius dels Campus

El nostre objectiu és proporcionar una experiència positiva a través de la pràctica de l’esport, des d’una iniciació bàsica al perfeccionament tècnic i sempre amb el suport dels millors professionals que amb esperit pedagògic, però sense oblidar el caire lúdic del campus, faran que els vostres fills aprenguin d’una manera divertida.

Programa

Proposem un programa en el que es treballen les següents competències:

– Tecnificació de la Natació:

Es tracta d’un apartat de l’aprenentatge que incideix sobre la tècnica de la natació. En concret, s’especifiquen els estils bàsics amb iniciació en la tècnica del viratge, es milloren les capacitats del nen en l’entorn aquàtic (flotacions, desplaçaments, apnees, etc.) i s’aprèn a respectar els materials i les normes de comportament dins una piscina.

– Equilibri Psicomotricitat:

La psicomotricitat és aquella competència necessària per a crear consciència sobre els propis moviments, identificant variables com la velocitat, l’espai o el temps. En l’aigua aquestes variables queden subjectes a l’especificitat del medi, així doncs, és important adonar-se i autorealitzar les particularitats de l’entorn aquàtic per assolir competències cinètiques i motores.

– Jocs dirigits:

A través d’activitats lúdiques dirigides, s’augmenten les capacitats de coordinació i de participació del nen/a a un equip i es milloren les habilitats d’organització i de respecte cap als altres i cap a l’entorn.

– Treball de Coordinació:

La coordinació constitueix una constant de l’acció motriu i és l’encarregada de proporcionar qualitat al moviment. És per això que és important treballar-la: garanteix de precisió al moviment, fa que sigui eficaç i augmenta la seguretat i automatisme de l’acció.

Quan

A més, aquestes estances són plenament compatibles amb els períodes lectius, ja que, sempre s’organitzen per a èpoques de vacances estacionals. Així doncs, disposem de diferents campus al llarg d’un any: Estiu, Nadal i Setmana Santa.

Patrocinadors

Ajuntament de L'Hospitalet
Caprabo
Decathlon

Col·laboradors

halcon-viajes
mcdonlads-esplugues-ronda
lhoptica
DESITJOS perruqueria i estetica
sanitas
centre-del-peu
mcdonlads-hospitalet-gran-via
gm esports
ocimedic
cermasa
new-fitness
LOOP comunicació
Menu