Excel·lent tancament de temporada d’Aletes amb la Sílvia Barnés als World Games


silvia barnes world games 2017 cnlh

Amb la tornada de la Sílvia Barnés dels World Games ja donem per finalitzada la temporada 2016/2017 de Natació amb Aletes del CNLH.

Els World Games han estat la guinda del pastís per a una excel·lent temporada de la Sílvia Barnés i del CNLH aconseguint la Sílvia una una setena plaça amb la seva segona marca de sempre en el 50 bialetes, la seva prova estrella.

silvia barnes world games 2017 cnlh

Remarcar que la Sílvia ha estat la primera i única espanyola a classificar-se en uns World Games en Natació amb Aletes, uns jocs mundials que vénen a ser com les Olimpíades dels esports no olímpics, una cita que només hi ha cada 4 anys i per la qual nomést es classifiquen els primers 6 esportistes del rànquing mundial de cada prova.

Durant el certamen es va poder compartir experiències i vivències amb atletes de tot el món i de diferents i variats esports, anant des del futbol americà al salvament al summe o el karate. Una experiència que sens dubte marcarà la trajectòria esportiva (i no solament) de la nedadora del CNLH.

Finalment, el cos tècnic de la secció de natació amb aletes desitja felicitar tant a la Sílvia com a la resta de l’equip per l’esforç i els excel·lents resultats aconseguits al llarg d’aquesta primera temporada al CNLH i agrair al Club per les oportunitats que ha brindat a aquest grup per aconseguir excel·lents resultats i millors experiències.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu