CNLH

Ocimèdic


Fes-te amb Ocimèdic el teu reconeixement mèdic esportiu!

Els Reconeixements Mèdics Esportius són el principal instrument  per objectivar i intentar evitar riscos potencials en la pràctica d’exercici físic i/o esport.

Permeten modificar i adaptar el tipus i intensitat de l’activitat física de forma individual. Són imprescindibles en individus de risc i amb malalties conegudes i en esportistes de competició.

Si ets esportista del CNLH, OCIMÈDIC t’ofereix un reconeixement mèdic esportiu, entre dues possibilitats.

  • L’RM bàsic, en el que es valora l’aptitud per a fer esport i s’aconsellen les pràctiques més adients en funció de l’estat de salut i els objectius personals.
  • L’RM amb prova d’esforç, on es valora la condició física i l’adaptació a l’esforç i s’aconsellen les pràctiques més adients en funció de l’estat de salut i dels objectius personals.

Un cop realitzat aquest reconeixement Mèdic, OCIMÈDIC emetrà un informe mèdic amb els resultats i les recomanacions a seguir i obtindràs el teu Certificat Mèdic d’Aptitud Esportiva, amb validesa fins juliol de l’any 2017.

No t’ho pensis més i comprova la teva condició física amb OCIMÈDIC. Per a més informació i consulta de preus, feu click en aquest enllaç.

Menu