Final Lliga Catalana Benjamina i PreBenjamina 2018


final lliga catalana benjami i prebenjami cnlh 2018

El passat dissabte 12 de Maig, l’equip Benjamí i PreBenjamí va finalitzar el circuit de Lliga Catalana de la Temporada 17/18.

Hem tingut un gran any solucionant el dèficit en les diferents tècniques i un any amb escasses desqualificacions el que suposa a aquestes noves generacions de nedadors i nedadores en avantatge pel que fa las nedadors de categories superiors.

La base del CNLH està consolidada! A seguir treballant i a seguir creixent!!!

Ara només queden dos competiticions, la Final Territorial que només es clasifiquen els nedadors que entren al rànquing del Q64 amb les puntuacions de tota la lliga i que seràn del 8 al 10 de Juny a les instal·lacions del CN Sant Andreu, des d’aquí els hi desitgem tota la sort del món!!! L’altre competició és la Final de Relleus on entren a competir tots els nedadors i nedadors Benjamins i PreBenjamins el 16 de Juny al CN Reus Ploms, una competició on la canalla gaudeix d’equip i, per alguns d’ells la primera competició en piscina de 50, us hi esperem a tots i a totes per animar al futur del Club!!!

Des d’aquestes línies volem felicitar la bona tasca feta pel Cucu i la Merche amb els petits del club, gaudeixen dels entrenaments, de les competicions, de les amistats, del club i… part d’aquesta feina és gràcies a vosaltres!!!

Resultats de la 7a Jornada Benjamina i 5a Jornada Benjamina aquí.

Us deixem un enllaç amb algunes imatges i videos de la jornada aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu