Nit de l’esport 2018


nit de lesport cnlh 2018

Magnífic cap de setmana a nivell institucional per al nostre Club, per un costat reconeixement esportiu al sopar del Mundo Deportivo per l’ascens de l’equip absolut de waterpolo a la Segona Divisió Nacional, on ens va representar el nostre Vicepresident Josep Altimis i, per altre banda, destacar la Nit de l’Esport de la nostra ciutat, l’alcaldessa Núria Marín ens va entregar el “Diploma de Reconeixement per la participació al Projecte Q-SPORT l’Hospitalet Esport de Qualitat”.

Aquest reconeixement dóna valor a l’esforç de tota la Junta Directiva i l’Equip de Direcció, any rere any, anar millorant el funcionament de l’organització, la planificació i l’administració dels nostres recursos. Aquest projecte ens a ajudat com a institució a incloure algunes idees però sobretot a corroborar la bona línia d’actuació de la nostra Junta Directiva aconseguint en aquests moments tenir una de les entitats de la Ciutat com a Model de Gestió, deixant la idea clara de què, sempre hem de continuar millorant e innovant!!! Felicitats!!!

nit de lesport cnlh 2018

Reconeixement del Waterpolo per la seva excel·lent actuació la passada temporada aconseguint l’ascens a la Segona Divisió Nacional. Van recollir el guardó en nom de tot l’equip l’Estanis Mur i en Marc Gispert. Enhorabona!!!

nit de lesport cnlh 2018

La Natació amb Aletes va aconseguir fantàstics resultats durant tota la temporada. La Sílvia Barnés, la Pilar Pino i l’Anna Ariño van ser guardonades per posicionar-se entre les vuit primeres a les seves proves al Campionat del Món. Enhorabona!!!

nit de lesport cnlh 2018


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu