Notícies Natació amb Aletes


open ordicia natacio aletes cnlh 2018

Setmana important per a la Secció de la Natació amb Aletes. La Federació Catalana ha fet oficial la convocatòria per al Campionat d’Espanya per Autonomies que tindrà lloc a Valladolid els propers 17 i 18 de Març. El Club Natació l’Hospitalet aporta a la Selecció Catalana amb un total de 6 nedadors i nedadores: Anna Ariño, Laia Rocher, Sílvia Barnés, Pilar Pino, Rubén Martínez i Pau Padial. Enhorabona a tots i a totes!!!

El passat cap de setmana una petita selecció del CNLH va participar a l’Open de Ordicia, a la localitat d’Ordícia al País Basc. Les joves promeses que van calçar les seves aletes en aquesta ocasió van ser el Pablo Esteban, Laia Aran, Mariam Rodríguez i Marta Rosa.

Els resultats aconseguits han estat a l’alçada de les expectatives amb millora de marques personals rellevants i a més, dues primeres places en el 200 i 400 superfície de Pablo Esteban, en la categoria unificada infantil-cadet.

Marta Rosa es queda amb dues quartes places, al 50 supefície i als 100 escafandra júnior-sènior, mentre que la Màriam Rodríguez i la Laia Aran es queden a les portes d’aconseguir l’accés a la final dels 200 superfície per tan sols unes dècimes.

Podeu consultar els resultats aquí.

Enhorabona a tots i a totes!!! A seguir treballant així!!! Força Hospi!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu