Nova incorporació del programa d’intercanvi d’aletes del CNLH


alexandre jamet nova incorporacio de la natacio amb aletes del cnlh 2018

Alexandre Jamet, nou nedador d’aletes al programa d’intercanvi del Club Natació l’Hospitalet

El CNLH creix, i no només en quantitat sinó en qualitat. Nous fitxatges oficials estan fent que la secció d’aletes augmenti la seva plantilla. Tot això és fruit del nou programa d’intercanvi que es va iniciar amb la nedadora ucraïnesa Katya Sokolovskaya. La nova incorporació es tracta d’Alexandre Jamet.

El nedador, d’orígens exòtics, porta des dels 10 anys en aquest esport. La seva passió per les aletes va començar a les Antilles Franceses, a la illa de Guadalupe. Allà, va practicar la natació durant vuit anys.

Però no va ser fins als 18 anys que es va acabar de formar com a nedador. Amb aquesta edat, Alexandre va traslladar-se a la capital francesa per motius d’estudis. Va passar a entrenar amb l’equip de natació amb aletes Uckange Evolution Palmes. Ell mateix afirma que el UEP va ser el responsable de formar-ho com el nedador en el qual s’ha convertit.

alexandre jamet nova incorporacio de la natacio amb aletes del cnlh 2018

El francès no va trigar a experimentar personalment els fruits de tant entrenament. I els resultats positius van començar a aparèixer. Va començar formant part del segon equip nacional francès, amb el qual va nedar en dos campionats que van tenir lloc a Mòdena i Eindhoven.

Però el punt àlgid de la seva carrera com a nedador no va arribar fins que Alexandre va ser convocat amb el primer equip nacional de França on va participar al campionat de Belgrad al juliol de 2018. Desgraciadament, a causa d’una lesió, Alexandre no va poder nedar res més que el relleu de 4x100m.

Finalment, Alexandre ha deixat enrere la torre Eiffel i s’ha decantat pel sol i la gastronomia catalana. Actualment, estudiant un doctorat a la UPC, Barcelona. Porta diverses setmanes entrenant al CNLH, un club que l’ha rebut amb els braços oberts i en el qual assegura estar molt còmode. Benvingut Alexandre!!!

Com Alexandre, el Club Natació Hospitalet està rebent grans incorporacions. A més, rep constants peticions per poder fer aquest intercanvi. Així doncs, el club es troba en una situació de creixement fins a convertir-se en un equip invencible.

alexandre jamet nova incorporacio de la natacio amb aletes del cnlh 2018


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu