Presentació del 19è Circuit Català de Trofeus


presentacio cct barcelona cnlh 2017 2018

Ahir, 7 de Novembre de 2017, es va celebrar la presentació del 19è Circuit Català de Trofeus de Natació XIX Gran Premi Diputació de Barcelona. S’ha celebrat la cloenda de la passada edició premiant als guanyadors de l’any passat i ha donat pas oficialment el 19è Circuit de Trofeus d’engany.

El president del Club Natació l’Hospitalet, Jordi Lorca, va assistir a la presentació juntament amb la resta de presidents de clubs que formen part del Circuit i les autoritats Maite Fandos, diputada delegada d’esports de la Diputació de Barcelona i Enric Bertran, President de la Federació Catalana de Natació

Ja s’han celebrat les primeres jornades del circuit al CN Sant Andreu i al CN Minorisa. Les properes dates del Circuit són les següents:

  • Del 26 al 28 de Gener: Trofeu Ciutat de Terrassa · OPEN Català de Natació
    Del 10 a l’11 de Març: Trofeu CN Sabadell
    21 d’Abril: Trofeu Sant Jordi al CE Mediterrani
    26 de Maig: Trofeu Ciutat de l’Hospitalet
    Del 26 al 28 de Juny: Trofeu Ciutat de Mataró · OPEN Català Júnior de Natació

Aquesta edició tindrà petites variacions respecte les anteriors. A les jornades disputades al CE Mediterrani i al CN l’Hospitalet es premiarà els clubs en comptes dels nedadors, i a més s’incorporen dues jornades OPEN: una Absoluta al Campionat de Terrassa i l’altra Júnior al de Mataró.

Trobareu tota la informació del Circuit aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu