Resultats Waterpolo Setmana 47/2018


resultats waterpolo setmana 47 cnlh 2018

Resum de la jornada de la setmana 47 de Waterpolo, del 19 al 25 de Novembre. Grans victòries pel waterpolo. Enhorabona a tothom!!!

ABSOLUT: CN Portugalete 12 vs 14 CNLH

Victòria de l’absolut davant del DN Portugalete a casa seva. 3 punts cap a casa en una piscina molt complicada que hem dominat de principi a fi. Seguim sumant!!!

equip absolut waterpolo portugalete cnlh 2018

ABSOLUT B: CW Garraf 10 vs 21 CNLH

Marcador a favor en un partit on, físicament, els nostres nois han estat superiors. Encara hi així, hem comès errors que s’han de treballar. Seguirem!!!

JUVENIL: CN Premià 11 vs 12 CNLH

Partidàs dels juvenils on han dominat el partit en tot moment, grandíssima defensa millor que en atac. Han marcat gols però també els hem fallat. Bona feina i a seguir treballant!!!

ALEVÍ: AESE 8 vs 6 CNLH (5-0)

Molt bon partit dels alevins dominant el marcador fins a l’ultima part on les expulsions ens han castigat molt. Seguim millorant!

CADET: CN CALDES 3 vs 7 CNLH

Partit dominat en tot moment que hem aprofitat perquè juguin els més petits amb el debut en porteria de l’infantil Erik Montor.

FEMENÍ: CNLH 9 vs 8 CW ST. ADRIÀ

Partit dominat per les nostres noies, però l’encert dels xuts no ha estat l’adequat com per marcar la diferència de marcador al partit. Tot i això, van acabar jugant el partit pel mínim resultat

MÀSTER: CNLH 15 vs 7 CW ST. ADRIÀ B

El partit va iniciar amb un solvència per part dels atacants, amb dos bons xuts des de l’arc. Però els nostres màsters no es va arronsar i, ràpidament, va empatar el partit posant-se per davant amb bones accions d’atac, tant des de la boia com de xuts exteriors. Però la segona part va començar amb un canvi d’actitut defensiva de l’Hospitalet que va enfonsar a poc a poc a l’equip visitant, que tampoc no era capaç de contrarestrar la força en atac dels nostres atacants. A la tercera part el partit ja començava a veure’s sentenciat, aprofitant també l’àmplia plantilla d’aquesta temporada. I, l’última part va ser la confirmació del bon joc actual del Màster cnlh. Molta efectivitat en atac, molt repartit en l’apartat golejador, i molt sòlids en defensa. Enhorabona Hospi! A confirmar la millora en el proper partit!

Enhorabona a tots i a totes!!! Seguim treballant!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu