Trofeu Mercat del Ram de Vic


trofeu mercat del ram vic 2018 cnlh

 

El passat dissabte 7 d’Abril va tenir lloc el 42è Trofeu Mercat del Ram organitzat pel Club Natació Vic-ETB. A la sessió matinal les categories Infantil, Júnior i Absolut. I, a la sessió de tarda les categories Aleví i Benjamí.

Va ser una jornada on els esportistes van gaudir de la competició i van donar boníssims resultats. Unes quantes medalles cap a casa i molts somriures a les cares dels esportistes. Això només és el principi. Felicitats!!!

Bona competició per als petits de la casa, els benjamins van demostrar que el futur de la natació del Club Natació l’Hospitalet està assegurat i es van endur el seu premi. Des d’aquestes línees volem donar l’enhorabona als entrenadors de l’escola, Joaquin Belza i Mercedes García, més coneguts com al Cucu i la Merche, per la bona feina feta desde la base del Club.

I, ja que estem, aprofitem l’oportunitat per felicitar al Pol i al Julián per la seva dedicació a la natació i al Club i que, mica en mica, està començant a donar bons resultats. Enhorabona a tots i a seguir treballant!!!

Us deixem unes imatges del que es va viure dissabte a Vic

Resultats de la jornada de matí: Equips Absolut, Júnior i Infantil aquí.

Resultats de la jornada de tarda: Equips Aleví i Benjamí aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu