Beneficis de l’esport de competició


xerrada benefici esport competicio cnlh 2018

Sempre mirant endavant!

Aquesta setmana hem engegat una gran iniciativa gràcies a l’equip tècnic i directiu del Club. Les primeres xerrades dirigides a pares, mares, esportistes i tècnics. Unes jornades molt interessants, rebent comentaris positius per part de tothom.

De la mà dels fundadors de virtudentusiasta.com, la psicòloga Elisabet Calomarde i en Marc Herrero – facilitador i ex-nedador del club, hem donat el tret de sortida.

xerrada benefici esport competicio cnlh 2018

Ells s’han encarregat d’aquestes primeres xerrades on l’objectiu ha estat entendre els beneficis d’implicar-se a curt i llarg termini en el nostre esport. Així com també, ens han donat eines per afrontar tots els reptes a cada etapa de la nostra vida, per mitjà de definir un propòsit clar i tenir una motivació ben definida.

Volem donar les gràcies a tots els que us heu implicat i esperem que sigui de profit. Amb l’èxit d’aquesta primera, us animem a aconseguir una major participació en les properes. Que no us ho expliquin!

Us deixem algunes imatges d’aquestes, mentre comencem a preparar la següent xerrada centrada en Nutrició. Us anirem informant!!!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Menu