CNLH

Clínic de Natació de categoria Màster novembre 2016


El Club Natació L’Hospitalet està en constant moviment! Ara et portem el Clínic de Natació de categoria Màster! Si t’apassiona la natació, vols millorar el teu estil i tens més de 25 anys, aquesta és una gran oportunitat!

De la mà dels entrenadors Joaquin Belza i Joan Giralt, arriba el Clínic de Natació de Categoria Màster, on podràs conèixer quina és la millor forma de tecnificar el teu estil i aplicar els consells a l’aigua.

A més, aquesta jornada inclou dinar i cafè col·loqui, on tindràs contacte directe amb esportistes de Nivell Nacional i Internacional!

Ja tenim confirmada la participació dels següents esportistes:

medel
Pedro Luís Medel | Nedador Olímpic que participà a Beijing 2008 i Londres 2012
adria-sanchez-master
Adrià Sànchez | Campió d’Espanya júnior i finalista del campionat d’Espanya absolut
oliver
Oliver Planes | Nedador màster +40 anys que compta amb 30 rècords d’Espanya i 2 rècords del món
corachan
|Judith Corachán | triatleta campiona d’Espanya de llarga distància a Ibiza 2015 i segona classificada del tirathlon de Bilbao i Elche 2016

T’ho perdràs?

clinic de natació màster novembre 2016El dia 12 de novembre, de 10h a 17.00h! Preu: 25€ per a esportistes del CNLH / 35€ no esportistes. El pagamanet s’haurà d’efectuar al compte amb número: ES91 2100 0039 9202 0082 3415

Atenció: El període d’inscripcions arriba fins el 8 de novembre (inclós). Es poden realitzar enviant un mail a la direcció esportiva@cnlh.es, indicant: Nom i cognoms, DNI, telèfon de contacte i justificant de pagament. Les places són limitades fins a 40 persones com a màxim.

Descarrega l’Horari del Clínic Màster CNLH
Descarrega el Dossier del Clínic Màster CNLH