34è Trofeu de Natació Ciutat de l’Hospitalet


34 trofeu ciutat hospitalet

El passat 22 de Maig va tenir lloc el 34è Trofeu de Natació Ciutat de l’Hospitalet, inclòs al Circuit Català de Trofeus de Natació. L’escenari va ser a les instal·lacions del Club Natació l’Hospitalet, les Piscines Municipals de l’Hospitalet, enguany amb 35 clubs participants i aproximadament uns 350 nedadors. Vàrem tornar a gaudir de la natació a casa nostra.

34 trofeu ciutat hospitalet

Molt bona participació del nostre equip que en dues intenses sessions van competir al màxim enfront els millors nedadors i nedadores dels clubs catalans, millorant els resultats de la edició anterior.

Els Premis Ciutat de L’Hospitalet, otorgats per l’Ajuntament de l’Hospitalet al millors nedadors i nedadores segons la Taula Fina, masculí i femení:

Femení General

1. Lidon Muñoz del Campo · CN St. Andreu · 50 Lliures: 25,16 · 832 pts.
2. Marina Garcia Urzainqui · CN Sabadell · 200 Braça: 2:30,50 · 789 pts
3. Nerea Ibáñez Hernández · CN Sabadell · 200 Lliures: 2:04,40 · 749 pts.
34 trofeu ciutat hospitalet

Masculí General

1. Albert Escrits Mañosa · CN St. Andreu · 1500 Lliures: 15:37,21 · 802 pts.
2. Alex Castejón Ramírez · CN Sabadell · 200 Braça: 2.18,72 · 751 pts
3. Miguel Durán Navia · CN Terrassa · 200 Lliures: 1:53,56 · 724 pts.
34 trofeu ciutat hospitalet

Femení i Masculí Local

1. Benya Mattig · Alex Sánchez
2. Ainhoa Ortiz · Adrián Sánchez
3. Berta Martín · Aitor Lagos
34 trofeu ciutat hospitalet

Volem agraïr la presència de la Rocío Ramírez Pérez, 4a tinenta d’alcaldia de l’Hospitalet, la Míriam Laguna, tècnica d’esports de l’Ajuntament, i, la Marta Pericas, directora de les Piscines Municipals de l’Hospitalet. Com a representants de la FCN, el Sr. Ramón Bosch i Dalmau, president de la Federació, i el Sr. Carlos Campo Estaún, secretari de la Federació. I com a representants de la junta directiva del club, el Sr. Joaquin Belza, el Sr. Sebastián Zapata i el Sr. Carlos Checa. Tots ells es van encarregar del lliurament de trofeus.

Agraïr a les Piscines Municipals de l’Hospitalet i a tot el seu personal la gran col·laboració perquè aquest esdeveniment fos un èxit.

Gràcies a tots els esportistes, tècnics i, sobretot, agraïr a tots els voluntaris i voluntàries la seva ajuda que va fer possible aquest esdeveniment… Sense vosaltres, no hagués estat possible. Moltes gràcies!

Us deixerm l’enllaç amb totes les imatges de les premiacions aquí.

Us deixem l’enllaç amb tots els resultats de la competició aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.