Comunicat Oficial CNLH sobre el COVID-19


comunicat coronavirus cnlh 2020

Us informem que, la Federació Catalana de Natació, seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport, ha suspés tota activitat esportiva durant, almenys 15 dies a partir de dijous 12 de Març. Per tant, no hi haurà cap competició.

Per part nostre i, seguint les recomanacions de la Secretaria General de l’Esport i del Departament d’Ensenyament, la Junta Directiva conjuntament amb els nostres tècnics, hem adoptat la següent mesura de prevenció:

El CN L’Hospitalet SUSPÈN TOTS ELS ENTRENAMENTS DE TOTES LES SECCIONS I CATEGORIES des d’avui dijous 12 de Març i amb una vigència de 15 dies, a l’espera de l’evolució de la situació. Aquesta mesura es pren en benefici de la salut dels nostres esportistes i evitar contagis tanmateix la propagació del Coronavirus (COVID-19).

Des del Club Natació l’Hospitalet mantindrem el contacte amb la Federació Catalana de Natació i estarem atents a l’evolució dels propers dies per tal d’informar-vos de qualsevol canvi al respecte.

Atentament,

La Junta Directiva

Trobareu el comunicat oficial aquí.

2 comentaris per “Comunicat Oficial CNLH sobre el COVID-19

 1. Julio Martin Valero
  17/06/2020 a les 19:04 (editar)

  Cuando se supone que los socios podremos empezar a nadar?. Tengo gran interés. Gracias.

  • LoopComunicacio
   08/07/2020 a les 13:47 (editar)

   Hola, disculpe por la tardanza el mensaje había ido a spam…
   Si usted es deportista del club, ya le habrán llegado los mensajes de su grupo de entrenamiento. Otra cosa diferente es si usted es abonado de la instalación, y esta ya está abierta desde el pasado 29/06, se tendría que poner en contacto con la propia instalación, somos entidades diferentes.
   Gracias,
   CNLH


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *