Comunicat Congelació Quotes Covid-19


congelacio quotes covid19

Des del Club Natació l’Hospitalet, esperem i desitgem que tots estigueu bé de salut i que us mantingueu protegits en tot moment seguint les recomanacions sanitàries.

La crisi sanitària provocada pel COVID-19 i la necessitat de contenció del virus ens obliga a seguir les següents mesures:

 • Hem decidit congelar les quotes dels esportistes de totes les seccions fins que es regularitzi la situació.
 • Mantindrem la quota de soci de 3,50€. Aquesta és una quota social que té com a finalitat el sosteniment i la viabilitat de l’estructura del club.

Aquestes mesures suposen per a l’entitat un gran impacte i de gran risc però considerem què, en aquesta situació excepcional, calen aquestes decisions.

Ens trobem en un període difícil i d’incertesa, però transitori i, des del CNLH ens hem de mantenir més units que mai per tornar amb més força que mai.

Us animem a continuar actius tant física com mentalment i mantenir el contacte amb nosaltres per les nostres xarxes socials.

Gràcies i una abraçada virtual per tothom esperant que aviat la puguem fer real!

Us deixem el comunicat oficial aquí.

2 comentaris per “Comunicat Congelació Quotes Covid-19

 1. JOSE MARIA
  08/05/2020 a les 14:49 (editar)

  Que harán con los que hacemos el pago anual?

  • LoopComunicacio
   20/05/2020 a les 16:41 (editar)

   Buenas tardes,
   Te agradeceríamos que te pusieras en contacto por mail a esta dirección: cnlh@cnlh.es dando tus datos personales te dirán de que forma se resolverá. Siempre y cuando estemos hablando de las cuotas del Club Natació l’Hospitalet, no de la instalación ya que, desde aquí no te lo podemos confirmar, pero apenas hay pagos mensuales de cuota de deportista o de socio.
   Esperamos haberte ayudado. Gracias


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *