Darrera Jornada dels Jocs Escolars 2020


El passat 7 de març va tenir lloc la darrera Jornada del Jocs Escolars de Natació d’enguany. Les instal·lacions de l’AESE va ser l’escenari escollit per l’organizador, el Consell Esportiu de l’Hospitalet, donem per finalitzada la participació dels nostres esportistes del CNLH en aquests jocs.

Als Jocs Escolars hi participa tota l’Escola Aquàtica, del més gran al més petit i la secció de Social Training.

En aquesta darrera jornada tothom es va emportar a casa la seva medalla i, només per veure les cares de felicitat ha valgut la pena; sobretot dels més menuts, què tan sols compten amb 4 o 5 anys… I, per molts d’ells ha estat el primer contacte amb la competició i, hem de dir, què ho han fet molt i molt bé. Seguiu aprenent i, sobretot, gaudint de l’esport i dels companys!!!

Els pre-benjamins i benjamins ja estan acostumats a la competició i ho demostren sigui on sigui. Inclús, d’aquestes categories també hi ha nens i nenes que han estat les seves primeres competicions. Els volem felicitar i animar per a què continuïn!!!

Agraïm als nostres tècnics de l’Escola Aquàtica, Aitor Lagos i Merche García per la tasca què, dia a dia fan amb la canalla. Gràcies!!!

Toca el torn dels més grans! Els nois i noies de Social Training de la mà del tècnic, Àlex Agut, fan una bona feina no només esportiva, sino què el companyerisme i l’amistat han aconseguit un bon ambient. Enhorabona a tots i a totes per l’equip que heu aconseguit i gràcies Àlex per la bona feina que fas!!!

La Televisió d’Hospitalet va fer un reportatge de la jornada sent un dels protagonista en Pol Descalzi, esportista de l’Escola Aquàtica. Us deixem l’enllaç aquí.

Us deixem un enllaç amb un àlbum d’imatges que ens han fet arribar des del Consell Esportiu aquí.

Resultats de la jornada aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Direcció