Final Territorial Benjamina 2019


final territorial benjamina 2019

Del 8 al 10 de juny va tenir lloc la Final Territorial Benjamina 2019 a les Piscines Sant Jordi on els nedadors i nedadores més petits d’arreu de Catalunya van demostrar que el futur de la natació està assegurat!!!

El nostre club va participar amb un equip format per 10 nedadors i nedadores. En aquesta competició els joves esportistes han de nedar en un format anomenat Q64, on neden els 4 estils i on són eliminatòries.

La primera jornada va ser dissabte a la tarda pels més petits, els del 2010, una gran jornada, bones marques, excel·lent actitud i companyerisme per la seva primera final. Felicitats!!!

final territorial benjamina 2019
Representants 2010: Pau Gómez · Ayan Rashid · Isona Puig · Guillem Ocaña

Diumenge va ser el torn pel 2009, amb les proves de 100 Lliures i la Q64. Van fer les seves millors marques i van demostrar un actitud molt positiva. Han lluitat com a campions!!!

final territorial benjamina 2019
Representants 2009: Mario García · Martí Cabello · Daniela Rodríguez

El tercer i darrer dia de competició la van tancar els esportistes més grans de la categoria, del 2008, amb la prova de 200 Estils i la Q64. Acomiaden la categoria benjamina amb molt bon sabor de boca. Enhorabona i molta força pel canvi de categoria!!!

final territorial benjamina 2019
Representants 2008: Èric Sánchez · Berta Martín · Clàudia Valle

Bones estones i actituds exemplars dins i fora de la piscina. Gràcies als companys i companyes que van apropar-se a animar. Van ser tres dies fantàstics!!! Enhorabona a tots els participants i als tècnics, Pedro, Merche i Cucu, per la bona feina feta i, sobretot per fer que els nens i nenes gaudeixin dia a dia de la natació, gràcies!!!

Ara, per tancar la temporada dels més petits, el proper 22 de Juny tindrem la darrera competició a la Final de Relleus al CN Reus Ploms on grans i petits gaudirem d’allò ben bé!!!

Us deixem tots els resultats de la Final Territorial aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *