Tornen a competir les categories de waterpolo!


casquets waterpolo cnlh

Aquest cap de setmana han competit al complet totes les categories de waterpolo! Després de molts mesos d’espera… Hem Tornat!!!

El waterpolo aleví va debutar dissabte al camp del CN Sant Feliu amb una derrota què, per a la gran majoria dels jugadors més joves de la casa, va ser el seu primer partit. Una gran experiència per a tots els nostres menuts que ja esperen amb il·lusió el proper partit!

partit waterpolo alevi cn santfeliu cnlh 2021

També van tornar els nostres nois del juvenil disputant dos partits a les instal·lacions del CN Atlètic Barceloneta. El primer partit davant un CN Martorell, tot i començar amb moltes ganes, van perdre davant un rival superior en velocitat i punteria. El segon partit es van enfrontar al amfitrions guanyant una altre derrota, amb molt d’esforç aguantant el partit davant un Barceloneta molt superior. Amb molta il·lusió els juvenils han tornat a la competició i la següent volta segur que serà millor!

partit waterpolo juvenil cnab cnlh 2021

L’absolut B va debutar a casa amb una victòria davant del GEiEG.

partit waterpolo absolutB cnlh geieg 2021

Les noies del femení ja fa setmanes que van començar a jugar i, aquesta setmana han aconseguit una victòria davant de les noies del GEiEG!

partit waterpolo femeni cnlh geieg 2021

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Direcció