Notícies de l’Escola Aquàtica


El passat 20 de Maig, l’Escola Aquàtica del Club Natació l’Hospitalet va tenir moltíssimes competicions on els més petits van demostrar els grans esportistes que són:

  • Els benjaminspre-benjamins van disputar la darrera jornada de Lliga Catalana les instal·lacions del CN Catalunya. Una gran jornada on grans i petits van gaudir de la natació!!! Quina evolució!!! Enhorabona per una gran temporada que, encara no ha acabat!!!
  • Els més petitons de tots van participar al Trofeig Escolar del CN Sant Feliu. Molt contents amb diploma i medalla!!! Som-hi nois i noies sou el futur del Club!!!
  • Els Infantils, Cadets i Juvenils de l’Escola Aquàtica van disputar la Final Territorial de Jocs Escolars a les instal·lacions del CN Sabadell, per molts d’ells la primera competició i segur que no serà l´última. Us esperem moltes sorpreses per la propera temporada!!!

15 nedadors del club han aconseguit una plaça per la Final Territorial Benjamina que es disputarà del 9 a l’11 de Juny a les instal·lacions del CN Sant Andreu. Us enviem molta força!!!

I, per tancar la temporada 2016-2017, el proper 22 de Juny tindrà lloc a les piscines Bernat Pirconell la Final de Relleus on el CNLH anirà amb els Benjamins i Pre-benjamins per gaudir d’una bona jornada per un fantàstic tancament de temporada i donar la benvinguda a l’estiu!!! Molta sort!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *