Carta al President Llucià


carta al president llucia clavero

Avui és un dia trist per la família del Club Natació L’Hospitalet

En Llúcia Clavero ens va deixar el dijous 1 de juny de 2017 a la edat de 96 anys, Soci Fundador i primer President del nostre Club. Em sembla adient en aquest moment explicar com de valent va ser en Llucià en un moment de la història del país on les coses no eren fàcils, ni hi havia els recursos que tenim al nostre abast avui en dia:

“En la Ciudad de Hospitalet de Llobregat, siendo las veinte horas y dieciséis minutos del día 17 de diciembre de 1971, se reúnen los señores que al margen se relacionan…”

Així comença l’Acta de Constitució signada a la Avd. Isabel la Catòlica, nº8, 1r 1a, on es va celebrar la primera Junta Gestora del Club amb un objectiu:

”El objeto de este acto, es llegar a un acuerdo para constituir un Club de Natación, cuya finalidad será dedicar todas sus actividades a fomentar el deporte de la Natación en todas sus modalidades”

En Llucià i la seva Junta es fan càrrec a partir d’aquell moment d’un Club amb una piscina de 50mts, amb la temperatura que marcava el temps, envoltada de pedretes i de camins de fang, encara i així, en Llucià, es va posar davant del carro per iniciar i donar vida al Club Natació L’Hospitalet, superant totes les adversitats burocràtiques i d’instal·lacions que es trobava pel davant.

Al 1973 va aconseguir amb la seva Junta que es construeixin les actuals piscines interiors de 25mts i 12,5mts però… sense calefacció ni calderes!!! En aquell moment el Club va donar un pas endavant demanant el crèdit necessari per tenir una piscina en condicions a la ciutat per portar a la pràctica aquest esport que tant ens estimem.

En poc temps varen aconseguir esportistes per omplir els equips, tècnics per dirigir-los i socis per iniciar els 46 anys d’aventura i vida del nostre Club.

Gràcies “President”, per l’empenta, la decisió i la valentia de formar el nostre Club Natació l’Hospitalet que per molts de nosaltres tant ens ha marcat la vida i ens ha servit de guia. Descansa en pau!!!

Jordi Lorca Coll – President del Club Natació l’Hospitalet

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *