3r Torneig Think Waterpolo


3r think waterpolo cnlh

La tercera edició del Think Waterpolo ha estat tot un èxit! Dues jornades amb un sol esplèndid on no va aparèixer l’aire i vam gaudir del waterpolo en família. Torneig gràcies a la col·laboació de tothom: patrocinadors, socis, jugadors, entrenadors, àrbitres… Al cap i a la fi, un gran nombre de participants units per la passió al waterpolo!

El torneig es disputava en dues jornades en la categoria infantil, la primera fase el dissabte 27 de Maig i la segona fase i final el diumenge 28 de Maig, a la piscina descoberta de 50mts repartida en 2 camps. Enguany enfrontava partits simultanis de 7 clubs catalans on vàren tenir uns arbitratges justos i duent a terme un joc net i de qualitat.

3r think waterpolo cnlh

Dos dies intensos de waterpolo que va donar lloc a la següent classificació:

1a Posició: CN Mataró
2a Posició: CN Barcelona
3a Posició: CN Rubí
4a Posició: CN L’Hospitalet
5a Posició: CN Sant Feliu
6a Posició: CN Sant Adrià
7a Posició: CN Vallirana

 

3r think waterpolo cnlh

Però això no acabà en aquest punt. Quedava l’entrega de trofeus, en la què hi brillava la il·lusió dels jugadors. Varem tenir el plaer de contar amb la presència d’en Roger Tahull, el jugador més jove de l’equip nacional amb unes meravelloses espectatives i el Svilen Piralkov, responsable de l’equip masculí de tecnificació de la Federació Catalana de Natació que, per segon any consecutiu va assistir al nostre torneig. Tots dos van ser els encarregats de fer entrega dels trofeus i medalles a tots els guanyadors i participants.

3r think waterpolo cnlh

El millor jugador del torneig va ser per l’Òscar Blasco del CN Sant Feliu, lesionat durant el primer partit i el millor porter per a l’Òscar del CN Rubí, enhorabona nois!!!

Un gran torneig que passa per a una magnífica organització i la col·laboració de molts que fa possible que el Think Waterpolo hagi estat tot un èxit. Esperem que la 4a Edició sigui igual o millor que aquesta. Gràcies!!!

Trobareu totes les imatges del Think Waterpolo en aquest enllaç.

Moltes gràcies a tots!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *