CNLH

Campus d’Estiu Waterpolo


poster waterpolo casal estiu 2017

Waterpolo Casal d’Estiu 2017

Aquest any ens hem renovat i hem preparat un Casal d’Estiu i un específic de Waterpolo amb moltes sorpreses, per gaudir de l’aigua, de l’estiu, dels amics…

El Waterpolo Casal d’Estiu ofereix un seguit d’activitats, principalment esportives i lúdiques per a nens i nenes d’entre 3 i 15 anys que els agradi el waterpolo i, sobretot, la diversió!

Oferim un gran ventall de possibilitats horàries de matí amb un nou horari de 9h a 14h, o de dia sencer de 9h a 17h incloent un servei de menjador amb un menú elaborat per una nutricionista especialitzada en dieta mediterrànea i un petit berenar a la sortida. També oferim un servei d’acollida de matí i/o tarda  per tal que les famílies es puguin organitzar deixant els seus fills o filles.

Aquest any gaudirem del waterpolo oferint, tecnificació i tàctica al matí junt amb activitats esportives als poliesportius externs a les instal·lacions i excursions de dia sencer totes les setmanes. Els nens i nenes que es quedin el dia sencer, a la tarda tindrem una estona de video i teòrica i després tornarem a l’aigua a gaudir del waterpolo.

Tecnificació:

  • Estil de natació
  • Estil de natació per waterpolo
  • Tècnica individual amb i sense pilota
  • Tècnica de llançaments

Tàctica:

  • Tàctica contraatacs i partits
  • Tàctica home de més i de menys

Video i Reglamentació:

  • Visualització i anàlisi de partits
  • Reglamentació

SORTIDES SETMANALS

A més a més, aquest any tindrem a la disposició de les famílies un blog on es penjarà totes les notícies, activitats, fotografies, videos… tot el que faran els vostres fills i filles.

TÈCNIC RESPONSABLE – Marc Tomasa

No t’ho pots perdre, t’esperem per gaudir del millor Waterpolo al Casal del Club Natació l’Hospitalet!

Podeu descarregar-vos el tríptic amb tota l’informació i el full d’inscripció en format pdf aquí

Els esportistes del Club Natació l’Hospitalet teniu condicions especials, consulteu-les aquí