CNLH

Casal d’Estiu 2017


Un Nou Casal d’Estiu renovat per tots vosaltres!

 

Aquest any ens hem renovat i hem preparat un Casal d’Estiu amb moltes sorpreses, per gaudir de l’aigua, de l’estiu, dels amics…

El Casal d’Estiu ofereix un seguit d’activitats, principalment esportives i lúdiques per a nens i nenes d’entre 3 i 15 anys que els agradi l’esport i, sobretot, la diversió!

Oferim un gran ventall de possibilitats horàries de matí amb un nou horari de 9h a 14h, o de dia sencer de 9h a 17h incloent un servei de menjador. També oferim un servei d’acollida de matí i/o tarda per tal que les famílies es puguin organitzar deixant els seus fills o filles.

Aquest any seguirem gaudint de l’aigua oferint un curset de natació diari amb diferents nivells incloent jocs aquàtics, activitats esportives als poliesportius externs a les instal·lacions, activitats lúdiques com manualitats, jocs d’habilitat i estratègia, malabars, gincanes… Com a  novetat oferim un taller de cuina i excursions de dia sencer totes les setmanes.

SORTIDES SETMANALS

Teniu l’opció d’anar a l’excursió per 25€ encara que aquella setmana no feu el casal.

A més a més, aquest any tindrem a la disposició de les famílies un blog on es penjarà totes les notícies, activitats, fotografies, videos… tot el que faran els vostres fills i filles.

TÈCNICS RESPONSABLES 

  • Grup 1 · Petits: Merche García
  • Grup 2 · Mitjans: Joaquin Belza [Cucu]
  • Grup 3 · Grans: Marc Tomasa
  • Campus Waterpolo: Marc Tomasa

MENÚ CASAL

  • El servei de menjador del casal d’estiu ofereix un menú elaborat per una nutricionista especialitzada en dieta mediterrànea i un petit berenar a la sortida. A més, els nens que fan servir el servei de menjador, tenen inclós un pic-nic el dia de l’excursió setmanal. Consulteu el menú aquí.

PREUS EXTRES

  • També teniu l’opció d’escollir dies solts de casal, excursions soltes encara que aquella setmana no feu el casal, dinars puntuals o tardes. Us deixem el preus aquí.

No t’ho pots perdre, t’esperem per gaudir del millor Estiu al Casal del Club Natació l’Hospitalet!

Podeu descarregar-vos el tríptic amb tota l’informació i el full d’inscripció en format pdf aquí.

Els esportistes del Club Natació l’Hospitalet teniu condicions especials, consulteu-les aquí.