CNLH

100×100 Solidaris 2017


Reglament i inscripcions 100×100 Solidaris 2017

poster 100x100 solidaris 2017 cnlhAquest any per tal de que l’acte sigui el més solidari possible amb els més petits, volem fer arribar el màxim de joguines possibles als més necessitats per a que cap nen es quedi sense joguina i pugin gaudir, una miqueta millor del Nadal.

Després de la gran acollida de l’any passat, enguany la nostra activitat tornarà a ser dins dels actes de la “Marató de TV3” on cinc euros de cada inscripció aniran íntegrament a la causa. Aquest any la Marató està dedicada a LA INVESTIGACIÓ DE MALATIES INFECCIOSES. Podeu anar a la web en aquest enllaç.

Data:

16 de Desembre de 2017

Horari:

Convocatòria: 14:15h

Escalfament en sec: 14:30h

Inici puntual de la prova: 15:00h

Inscripció:

Adjuntem el document per a la inscripció arribar al màxim d’inscripcions que enguany serà de 100 nedadors.

En el full d’inscripció cada nedador s’ha d’inscriure amb un temps de sortida que creu que podrà realitzar, durant la prova es permetrà canviar de temps de sortida.

Es descansaràn 5’ cada 25 sèries.

L’hora màxima per poder finalitzar la prova seran les 20:00h.

Al finalitzar l’acte, es realitzaran sorteigs de diferents materials i vals regal, per cada 25 sèries acabades obtindreu un número per al sorteig, amb un màxim de 4 números.

Podeu descarregar-vos el full d’inscripció en format pdf aquí.

Preu:

  • General: 15€ d’inscripció.
  • Esportistes del CNL’H: 5€ d’inscripció.
  • Per cada inscripció es donaran 5€ a La Marató de TV3

Voluntaris:

Necessitem Voluntaris per comptabilitzar sèries, controlar i recolzar als nedadors, aquells que comenceu i acabeu l’acte com a Voluntaris tindreu un número per al sorteig. Poseu-vos en contacte amb nosaltres mitjançant el formulari d’inscripció com a voluntaris. Gràcies.