CNLH

100×100 Solidaris 2019


Reglament i Inscripcions 100×100 Solidaris 2019

Enguany farem una festa solidària on hi participarem tots!!! A més de fer la tradicional 100×100 Solidaris per als més valents, farem moltes més activitats: Relleu Popular, Masterclass de Zumba, Spinning i  Aquaparty gràcies a la col·laboració dels tècnics de la instal·lació.

A més, hi haurà xocolatada solidària, caldo calent, obsequis per tothom i sortejos per tots els participants.

Apunta’t a la festa solidària del club i col·labora amb la “Marató de TV3” dedicada aquest any a les MALALTIES MINORITÀRIES. Podeu anar a la web en aquest enllaç.

Data i Horari:

Diumenge 22 de Desembre de 2019
De 10:00 a 15:00h

Inscripció 100×100:

Cada nedador s’ha d’inscriure amb un temps de sortida que creu que podrà realitzar, durant la prova es permetrà canviar de temps de sortida. Es descansaràn 5’ cada 25 sèries. L’hora màxima per poder finalitzar la prova seran les 14:30h. Us deixem els temps de sortida aquí.

Els participants tindran avituallament durant tota la prova. Obtindran obsequis i números pels sortejos gràcies als nostres patrocinadors i col·laboradors.

Aforament limitat per ordre d’inscripció.

Us podeu descarregar el full d’inscripció en format pdf aquí.

Preu:

General: 15 € d’inscripció.
Esportistes del CNLH: 10 € d’inscripció.

Inscripció Activitats Populars:

Relleu Popular: Cada participant nedarà 100 mts. formant un relleu popular durant tota la jornada a la piscina coberta de 25mts. De 10h a 14h. Obert a tots els públics grans i petits!

Masterclass Zumba: Vine a gaudir amb el millor ritme solidari. Sala 2 a les 11h. Aforament limitat a 40 participants.

Ciclo Indoor: Pedala al ritme de la música per una bona causa. Sala 1 a les 12:15h. Aforament limitat a 30 participants.

Aquaparty: La festa del aigua per la millor cloenda. Piscina coberta petita a les 12:15h. Aforament limitat a 30 participants.

Tots els participants obtindran obsequis i un número pels sortejos de la mà dels nostres patrocinadors i col·laboradors.

Al full d’inscripció demanem les dades de contacte i a les activitats en les que hi participareu. Totes les activitats, excepte el Relleu Popular tenen aforament limitat per ordre d’inscripció.

Us podeu descarregar el full d’inscripció en format pdf aquí.

Preu:

General: 5 € d’inscripció.t