CNLH

100×100 Solidaris 2021


Reglament i Inscripcions 100×100 Solidaris 2021

Torna la festa més solidària del CNLH on hi participarem tots!!! La tradicional 100×100 Solidaris junt amb les activitats populars: Relleu Popular, Màster de Ioga, de Zumba i  Aquaparty gràcies a la col·laboració dels tècnics de la instal·lació.

Apunta’t a la festa solidària del club i col·labora amb la “Marató de TV3” dedicada aquest any a la SALUT MENTAL. Podeu anar a la web en aquest enllaç.

Data i Horari:

Diumenge 19 de Desembre de 2021
De 9:30 a 14:30h

Inscripció 100×100:

Cada nedador s’ha d’inscriure amb un temps de sortida que creu que podrà realitzar, durant la prova es permetrà canviar de temps de sortida. Es descansaràn 5’ cada 25 sèries. L’hora màxima per poder finalitzar la prova seran les 14:30h. Us deixem els temps de sortida aquí.

Els participants tindran avituallament durant tota la prova.

Aforament limitat per ordre d’inscripció.

Us podeu descarregar el full d’inscripció en format pdf aquí.

Preu:

General: 15 € d’inscripció.
Esportistes del CNLH: 10 € d’inscripció.

Inscripció Activitats Populars:

Relleu Popular: Farem un gran relleu entre tots i durant tota la jornada a la piscina coberta de 25mts. De 10h a 14h. Obert a tot el públic grans i petits! Els menors de 14 anys hauran de venir acompanats d’un adult.

Màster Ioga: Vine a connectar cos i ment. Sala 2 a les 10:30h. Aforament limitat a 33 participants.

Aquaparty: La millor festa del aigua. Piscina coberta petita en dues convocatòries degut a la limitació d’aforament. Primera classe a les 11h i segona a les 12h. Aforament limitat a 15 participants per classe.

Masterclass Zumba: Vine a gaudir amb el millor ritme solidari. Platja de la piscina exterior a les 12h. Aforament limitat a 40 participants.

Al full d’inscripció demanem les dades de contacte i a les activitats en les que hi participareu. Totes les activitats, excepte el Relleu Popular tenen aforament limitat per ordre d’inscripció.

Us podeu descarregar el full d’inscripció en format pdf aquí.

Preu:

General: 5 € d’inscripció.