Gràcies, gràcies i gràcies!


100x100 solidaris cnlh 2019

Gràcies, gràcies i gràcies a tothom que va fer possible els 100×100 Solidaris 2021

El passat diumenge 19 de desembre, amb un fantàstic dia asolellat i molta participació, tot i la situació de pandèmia actual.

Tots i totes vàrem col·laborar amb la Marató de TV3 dedicada enguany a la Salut Mental juntament amb les Piscines Municipals i l’Ajuntament de l’Hospitalet fent una recaptació de 1.010 €.

100x100 solidaris cnlh 2019

Prop d’una centena de participants van formar part del ja tradicional 100×100 Solidaris.

L’escenari, la piscina descoberta de 50mts on nedadors i nedadores de totes les edats, braçada a braçada van complir el seu objectiu. Enhorabona a tots i a totes per la vostra col·laboració i, sobretot, per fer-nos gaudir tant!!! Volem agraïr a tots els voluntaris que van estar donant a suport a tots els participants!!!

Després de l’èxit de l’anterior edició, vàrem repetir amb activitats populars per aconseguir més participació:

Relleu Popular a la piscina coberta on, grans i petits van fer braçades solidàries.

Masterclass de Zumba a la platja de la piscina on el bon ritme d’en Fabio va fer gaudir a tothom els que hi èrem allà. Moltes gràcies per la teva col·laboració, t’esperem al 2022!

Masterclass de Ioga on la Yocley va aconseguir fer una perfecta unió de cos i ment de tots els participants. Yocley aquesta ha estat la primera de moltes!

I, la millor festa de l’aigua a l’Aquaparty on una revolució aquàtica a la piscina petita ens va fer gaudir de la mà de la Yolanda Martín deixant-nos un bon sabor de boca.

LA PARAULA GRÀCIES ES QUEDA CURTA!

Des del Club volem donar les gràcies a totes aquelles persones què, desinteressadament, van col·laborar en aquest esdeveniment solidari i van aconseguir que fos tot un èxit i què, sense elles aquest tipus d’activitats festives i solidàries no serien possible!!!

Un agraïment molt especial a l’Alfonso del Bar La Piscina, per tot!!! 

Us esperem a tots i a totes al 100×100 Solidaris 2022!!!

Trobareu totes les imatges de les 100×100 Solidaris CNLH 2021 aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.