Campionat d’Espanya Open d’Hivern Natació Open Màsters 2019

campionat espanya master natacio hivern cnlh 2019

Del 7 al 10 de Febrer va tenir lloc el XXV Campionat d’Espanya de Natació Open Màsters d’Hivern 2019 a Pontevedra (Rías do Sur). Uns fantàstics dies de campionats on 13 participants del CNLH van gaudir de la convivència i l’amistat en una meravellosa ciutat!!!

Adolfo Ortiz triple campió d’Espanya en categoria +50, obtenint la primera posició als 200 Esquena, 400 Estils i 200 Papallona.

Manel Cabello tercer en categoria +45 als 200 Lliures.

El CNLH va assolir la 30a posició de la general entre amb un total de 120 clubs. Destaquem i felicitem al Club Tenis Chamartín que s’ha proclamat Campió d’Espanya per Clubs tras guanyar les categories masculina i femenis per davant del Club Tenerife Masters i el CD Jerez Natación Masters.