Espectacular Radikal Swim Ocean52


radikal swim ocean52 2022

El passat cap de setmana 8 i 9 d’Octubre va tenir lloc la espectacular travessia Radikal Swim Ocean52 d’enguany al fantàstic entorn de la Costa Brava, concretament a Calella de Palafrugell i Llafranc. Amb 3 representants del Club Natació l’Hospitalet i boníssims resultats per tancar la temporada d’aigües obertes.

Radikal Ocean52 7.0

Dissabte arrenca amb la 7K amb la sortida des de la Platja de Port Bo, Calella de Palafrugell, passant per les Illes Formigues i arribada a la Platja de Llafranc. Clàudia Giralt guanyadora de la prova de 7K i la 6a posició per l’Audrey Varet.

radikal swim ocean52 2022

Radikal Ocean52 3.5

Continuem amb la prova dels 3.5K on la sortida és des de les Illes Formigues i arribada a la Platja de Llafranc. Judith Navarro finalitza la prova amb la 3a posició.

radikal swim ocean52 2022

Radikal Ocean52 1.5

I com a punt final a dissabte, la Clàudia Giralt torna a nedar una estona després de guanyar la 7K i torna a quedar en 1a posició als 1.5K amb sortida de Calella de Palafrugell i arribada a Llafranc

Last Radikal Standing

Diumenge continuen les activitats de la Radikal Swim. Per primera vegada es fa aquesta prova que consisteix en nedar 5 rondes de 50m per eliminació fins que quedi un/a Radikal… La nostra Clàudia Giralt torna a guanyar!!! Impressionant Claudia!!!

radikal swim ocean52 2022

Enhorabona a les tres participants i animem a tothom a gaudir de les aigües obertes junt a aquestes campiones!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *