Les medalles nacionals estan de tornada a les categories inferiors!

campionat espanya estiu natacio alevi cnlh 2022

Del 14 al 17 de Juliol va tenir lloc el Campionat d’Espanya de Natació Aleví 2022. La ciutat de Jaén va acollir a més de 500 esportistes per tancar la temporada aleví.

Les medalles nacionals estan de tornada a les categories inferiors!!!

La nostra nedadora Carla García Vidal del 2010 va representar al club amb una actuació espectacular en el seu debut a un campionat nacional.

La Carla va fer MMP als 100 Lliures quedant-se a 3 dècimes de la final i obtenint una 16a posició.

Seguidament va nedar els 100 Papallona on va baixar més de 2” la seva MMP que li va servir per clasificar-se per la final de la tarda. Seguidament va obtenir una 3a posició guanyant la medalla de bronze als 100 Papallona.

Volem felicitar a la Carla i al seu entrenador, l’Alex Sánchez, per la gran temporada realitzada i per el bons resultats al Campionat d’Espanya. Ara toca descansar, desconnectar i carregar piles per la propera temporada què, de ben segur, serà millor!

Trobareu els resultats del campionat aquí.