5è Torneig Think Waterpolo 2019 Club Natació l’Hospitalet


5 think waterpololo cnlh 2019

El darrer cap de setmana 28 i 29 de Setembre, s’ha cel·lebrat a les Piscines Municipals de L’Hospitalet la 5a edició del Torneig Think Waterpolo organitzat pel Club Natació L’Hospitalet. El torneig ha reunit a 10 clubs de les comarques del Maresme, el Barcelonès i el Baix Llobregat, que han participat, juntament amb el club amfitrió, amb els seus equips de la categoria infantil.

5 think waterpololo cnlh 2019 cab equip

Els 10 equips s’han dividit en 2 grups de 5 cadascun. Durant la fase classificatoria s’han jugat un total de 20 partits en 10 tandes de dos partits simultanis cadascú. Posteriorment, els cinquens, quarts, tercers, segons i primers equips classificats de cada grup s’han enfrontat entre ells per acabar definint la classificació final.

5 think waterpololo cnlh 2019 piscina

El primer dia de torneig es van jugar 8 de les 10 tandes de partits de classificació. La jornada es va desenvolupar sota un sol radiant que convidava a ficar-se dins de l’aigua. Jugadores i jugadors estaven molt concentrats i motivats per jugar els seus respectius partits. Es respirava ambient de competició.

L’staff del torneig, format per mares i pares de jugadors de diverses categories del club, va vetllar en tot moment pel correcte desenvolupament dels partits i les activitats paral·leles que s’havien preparat, com ara la venda de tickets pel sorteig d’un pernil i de tres rentats de vehicle a domicili, o el lliurament de motxilles i samarretes pels prop de 130 nenes i nens que es van aplegar al torneig. El número guanyador del pernil va ser el 950 que encara no ha aparagut, el pernil t’espera…

5 think waterpololo cnlh 2019 infantil

El segon dia de torneig, els membres de l’staff van aconseguir generar un gran ambient previ a l’inici dels quatre partits restants de la fase classificatoria. Els equips convidats anaven arribant a les instal·lacions del club i eren rebuts pels nostres jugadors que ballaven i gaudien a la piscina seguint la música que, avui sí, retronava de valent a l’exterior de les nostres instal·lacions. Les famílies que anaven arribant es van deixar portar per l’ambient existent i es va veure ballar a més d’un dels seus integrants! En el terreny esportiu, els partits de fase classificatòria van donar lloc a les fases finals amb el resultat següent:

5 think waterpololo cnlh 2019 cab guanyador
  • 1r classificat: CN Atlètic-Barceloneta
  • 2n classificat: UE Horta Masculí
  • 3r classificat: CE Mediterrani Masculí
  • 4t classificat: CN Barcelona
  • 5è classificat: CE Mediterrani Femení
  • 6è classificat: CN Molins de Rei
  • 7è classificat: CN Montjuïc
  • 8è classificat: CN Premià
  • 9è classificat: UE Horta femení
  • 10è classifcat: CN L’Hospitalet 
5 think waterpololo cnlh 2019 horta segona posicio
5 think waterpololo cnlh 2019 medi tercera posicio

Els entrenadors dels equips del torneig van escollir com a Millor Jugador del Torneig: Bernat Portolès del UE Horta

5 think waterpololo cnlh 2019 bernat portoles millo jugador

I com a Millor Porter del Torneig: Bernat Farran del CN Atlètic-Barceloneta

5 think waterpololo cnlh 2019 bernat farran millor porter

Les autoritats convidades al torneig van realitzar els corresponents lliurament de trofeus, el Sr. Cris Plaza, Regidor d’Esports de l’Hospitalet. Sr. Manel Cabello, President del CN L’Hospitalet. Sr. Francesc Campdepadrós, Vicepresident Segon del CE Mediterrani. Rubén Rodríguez, Mònica Agut i Luis Corral membre de la Junta Directiva del CN L’Hospitalet. I, al voltant de les 19h es donava per finalitzada la 5a edició del Torneig Think Waterpolo.

5 think waterpololo cnlh 2019 regidor i junta

Si bé a nivell esportiu els resultats no ens han acompanyat, de ben segur que el Think Waterpolo d’enguany a deixat molt bon sabor de boca a tots els participants pel gran ambient aconseguit. Seguim treballant nois i noies!!!

Des d’aquestes línees volem agraïr a tots els col·laboradors que van fer possible que aquest Torneig hagi estat un èxit. Sense vosaltres això no hagués estat possible… GRÀCIES!!!

Us deixem tots els resultats de l’esdeveniment aquí.

Enllaç amb les imatges del torneig aquí.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *